Comparați și alegeți dintre 1 creditori.


Informații despre creditor

Mogo.ro - Mogo IFN S.A.
Adresa: București, Sector 1, Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, etaj 4, camerele 4
Telefon: 031 630 2621
E-mail: info@mogo.ro
Max dobânda anuală efectivă (APR): 54.62%
Perioada de: 6 luni de până la 5 ani
Exemplu de cost: La luarea împrumutului de 35000 lei pe o perioadă de 60 luni, comisionul este de 51496,97 lei, costurile totale fiind de 86496,97 lei, rata anuală a dobânzii APR este de 54,62%.

Autocreditele vor fi o soluție bună dacă sunt necesare urgent fonduri suplimentare. Comparați creditorii, depuneți o cerere pentru credit și obțineți bani!


Видео

Rata anuală a dobânzii (Annual Percentage Rate APR)

Rata anuală a dobânzii - reprezintă cheltuielile totale a creditului, exprimate în procente. Calculul ratei anuale a dobânzii nu include cheltuielile legate de neîndeplinirea obligațiilor în baza contractul de împrumut. Rata anuală a dobânzii pentru credite poate varia de la 0,01% până la 30341% pe an.

Penalități și informații privind politica de reînnoire

În cazul în care suma creditului nu va fi achitată în perioada specificată, creditorul poate solicita plata unei penalități din suma totală a plății restante pentru fiecare zi de întârziere. În cazul în care plata nu se efectuează timp de o perioadă îndelungată, fără acordul creditorului, creditorul are dreptul unilateral de a transmite dreptul de colectare a creditului către societăți terțe.

Plata la timp a creditului creează o istorie bună de credit, care în viitor crește șansele de a obține un credit în condiții favorabile.

Împrumutați cu răspundere

Un credit online va fi acceptabil dacă

Un credit online nu va fi acceptabil dacă

Împrumutați cu răspundere, apreciind posibilitatea dvs. de a rambursa creditul. Înainte de a împrumuta, citiți termenii contractului de credit, asigurați-vă că îi puteți îndeplini.

Pagina de start  Credit365.ro nu este creditor și nu acordă împrumuturi. Toți creditorii care au fost comparați au o licență corespunzătoare, eliberată de instituțiile de credit.